HTML

No Prosti Mozgalom

A No Prosti egy Kiskunhalason indult mozgalom az utakat, köztereket elöntő kéjipar ellen. A blogon vonatkozó híreket, bejegyzéseket lehet olvasni.

Friss topikok

Linkblog

Elfogták a futtatót - úgy látszik, ez sem lehetetlen...

2010.02.16. 15:20 noprosti

Futtatót fogtak el Vas Megyében. Úgy tűnik, ez sem lehetetlen. A lányok rendszerint arra hivatkoznak, hogy őket nem futtatja senki, a rendőrök pedig azt szokták emlegetni, hogy nehéz elkapni a striciket, meg egyébként is, van nekik más dolguk is.

A kisalfold.hu cikke szerint azonban mégsem reménytelen a helyzet, íme:

Hétfőn érkezett jelzés a Vas megyei Rendőr-főkapitányságra, hogy a 86-os főút egyházasrádóci szakaszán két kihívóan viselkedő nő áll az út mellett és szexuális szolgáltatás kínálnak. A helyszínre kiérkező rendőrök előállították a két szlovák nőt. Ezt követően találták meg Balogunyomban azt a Mercedest is, amellyel futtatójuk közlekedett.

A szlovák férfi ellen büntető-, a nők ellen pedig szabálysértési eljárás indult - közölte a Vas megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://noprosti.blog.hu/api/trackback/id/tr741763439

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nick01 2010.03.02. 17:07:05

Nem igaz, hogy Kiskunhalason nem tudják a futtatókat elkapi.Ne mondja senki hogy ezek a lányok maguknak dolgoznak!!!Meg vannak félemlitve azért nem mondják el.Szánalmasak ezek az emberek

noprosti 2010.03.05. 17:24:35

@nick01: a városban mindenki tudja, hogy ki a stricijük, uh elég vicces volt, amikor azt nyilatkozták a HalasTv-ben, hogy ők magukat foglalkoztatják. persze, én meg a római pápa vagyok :-)
süti beállítások módosítása