HTML

No Prosti Mozgalom

A No Prosti egy Kiskunhalason indult mozgalom az utakat, köztereket elöntő kéjipar ellen. A blogon vonatkozó híreket, bejegyzéseket lehet olvasni.

Friss topikok

Linkblog

"Szégyen" Megszólal a prostitulátak érdekvédelmi elnöke

2010.03.07. 22:31 noprosti

A Tv2 riportjában megszólalt Földi Ágnes, a Magyarországi Prostituáltak Érdekvédelmi Egyesületének elnöke. Mint mondta, szégyennek tartja, hogy a civileknek kell aláírásokat gyűjteniük azért, hogy az önkrományzat jelöljön ki türelmi zónát. Ezzel a megoldással egyébként ők is meg lennének elégedve.

Íme Földi Ágnes véleménye:

És a Tv2 - Tények teljes riportja:

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://noprosti.blog.hu/api/trackback/id/tr781817625

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szomorutojas · http://tojas.blog.hu 2010.03.09. 19:29:14

Ha jól emlékszem ezt mulasztásos törvénysértésnek nevezik. Mármint az önkormányzatok részérôl a türelmi zónák kijelölésének elmulasztását. A törvény ugyanis kötelezi ôket erre.

noprosti 2010.03.09. 22:03:35

@szomorutojas: A törvény szó szerint a következőt mondja ki:

Az önkormányzat a prostitúció tömeges megjelenése esetén rendeletében egy türelmi zónát jelölhet ki. Kivételesen - ha egy türelmi zóna kijelölése nem lehetséges - több türelmi zóna is létesíthető. A közterületi prostitúció folyamatos észlelése esetén türelmi zóna kijelölése nem mellőzhető az ötvenezer lélekszám feletti települések esetében.

Vagyis - sajnos - Kiskunhalas városa nincs kötelezve a türelmi zóna kijelölésére, csak megteheti.

kohoutz 2010.03.11. 10:43:45

Probléma viszont az, h ha most "törvényesen" (legalábbis nem jogsértően) működhetnek magánterületen, akkor ugyan minek költöznének át egy félreeső helyen felépített, létesített türelmi zónába? Ha a lakosság célja az - és nyilván az -, hogy a mostani botrányosan tolakodó útszéli prostitúciót elvigye a gyerekek szeme elől egy türelmi zónába, akkor ott a csajok forgalma nyilván csökkenni fog, s végül visszatérnek a jófizető útszéli bódékba - ha ugyan elmennek onann egyáltalán.
süti beállítások módosítása