HTML

No Prosti Mozgalom

A No Prosti egy Kiskunhalason indult mozgalom az utakat, köztereket elöntő kéjipar ellen. A blogon vonatkozó híreket, bejegyzéseket lehet olvasni.

Friss topikok

Linkblog

Áttörés prosti-ügyben! Előzetesben a halasi stricik!

2010.03.19. 12:57 noprosti

Csütörtökön egyre-másra kaptuk a híreket, hogy a rendőrök lepték el az 53-as út melletti egyik bódét, és – értesüléseink szerint – a helyi prostitúciós ipar szervezőinek lakhelyén is megjelentek – meglehetősen nagy erőkkel. Úgy tudjuk, a rendőrök már hosszabb ideje megfigyelték a csoportot. Ezzel beigazolódni látszik, hogy nem igaz, hogy a lányok magukat foglalkoztatták volna, hanem futtatóik voltak – márpedig ez bűncselekmény.

A megyei rendőr-főkapitányság közleménye:

A korábban – a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság által – indított eljárást a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya átvette és nyomozást folytat kerítés bűntettének megalapozott gyanúja miatt az alábbiak okán:

A megyei nyomozók tegnap (március 18-án) elfogtak és őrizetbe vettek egy 24 éves és egy 40 éves férfit (apát és fiát), akik azzal gyanúsíthatóak, hogy 2008. évtől, rendszeres haszonszerzésre törekedve, több személyt rávettek arra, hogy Kiskunhalas környékén, az 53. számú főútvonal mentén a szexuális szolgáltatás vásárlására jelentkező személyekkel közösüljenek, illetve fajtalankodjanak.

Elfogásukkor, a gépkocsijukban lévő két nőt tanúként hallgatta ki a nyomozóhatóság, mellyel párhuzamosan házkutatásokat és további kihallgatásokat is végeztek a nyomozók. Az őrizetbe vett és kerítés bűntettének elkövetésével gyanúsított két férfit a nyomozási bíró az ügyészség előterjesztésére a mai nappal előzetes letartóztatásba helyezte.

A már megkezdett és szükséges nyomozati cselekmények jelenleg is zajlanak az ügyben.

 Friss! Egy kiváló cikk az ügyről, KATT IDE!

 

 

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://noprosti.blog.hu/api/trackback/id/tr751852128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lazarka (törölt) 2010.03.19. 16:47:45

Elvtársak, gratula! Hallassatok többet magatokról Halasiak!

Állampolgárként köszönöm a Kiskunhalasi Rendőrségnek és a PM Hivatalnak, hogy komolyan teszi a dolgát, ahogy elvárjuk tőlük. Figyeljük Önöket, országos figyelem középpontjában vannak. Az itt történő dolgok más megyék számára is példamutatóak lehetnek! Gratula!

Lazarka, Pest megye

StopSzmog 2010.03.20. 23:47:05

"A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság által indított eljárást a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya átvette és nyomozást folytat kerítés bűntettének megalapozott gyanúja miatt."

www.police.hu/friss/bac_100319_02.html
süti beállítások módosítása