HTML

No Prosti Mozgalom

A No Prosti egy Kiskunhalason indult mozgalom az utakat, köztereket elöntő kéjipar ellen. A blogon vonatkozó híreket, bejegyzéseket lehet olvasni.

Friss topikok

Linkblog

Aláírásgyűjtés - csatlakozz te is!

2010.02.12. 09:20 noprosti

Az elmúlt hetekben indult aláírásggyűjtés Kiskunhalason és térségében az 53-as főút menti prostitúció visszaszorítása érdekében. Ha környékbeli vagy és egyetértesz az alábbiakkal, kérünk, csatlakozz! Jelezd itt a blogon aláírási szándékod, a többit mi megoldjuk!

Tehát:

Kiskunhalas és a térség hírneve szempontjából rendkívül károsnak, a közrend védelmét tekintve aggasztónak, és nem utolsó sorban erkölcsileg felháborítónak tarjuk az 53-as főút mentén újra tapasztalható prostitúciót. Köztudott, hogy a prostitúció a szervezett alvilág olyan területeivel áll kapcsolatban mint az ember- és drogkereskedelem. Ezért felszólítjuk az illetékes bűnüldöző, igazságszolgáltatási, közigazgatási és politikai
szervek (rendőrség, ügyészség, bíróság, polgármesteri hivatal, önkormányzat, politikai pártok) vezetőit, hogy a rendelkezésükre álló jogi és erkölcsi eszközökkel mindent tegyenek meg a jelenség visszaszorítása érdekében!

 

Szólj hozzá!

Címkék: prostitúció aláírásgyűjtés

A bejegyzés trackback címe:

https://noprosti.blog.hu/api/trackback/id/tr761751332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása